P    R    o    j    e    k    t    e    r             

FORSIDE        KONCERTER        CV         AUDIO        Nyheder        GALLERI       LINKS       KONTAKT

Thea Vesti Pedersen arbejder med kulturproduktion og ledelse i bred forstand og her nævnes et udvalg af de produktioner Thea har startet op. Du kan klikke dig ind på hver enkelt.

ASYL!Koncert - ikke et hjem
Lydenskab

Instrumental Man
Rejsen
YOUroLAND

Horsens Anatomia
Mellem Myldretider

Thea Vesti Pedersen er uddannet i Kunst- og Kulturledelse fra Scenekunstens Udviklingscenter og er kunstnerisk leder i Kulturmetroen, Horsens for de samlede ByKunstnerprojekter der finder sted i byen.
Thea har arbejdet/arbejder med: Kulturmetroen, Lydenskab, Esbjerg Ensemblet (fundraising og turnéplanlægning), Dansk Flygningehjælp, AROS m.fl.. Kunstnere i produktioner: Ursula Andkjær Olsen, John Frandsen, Juliana Hodkinson, Alen Meskovic, Andrea Pellegrini, Martin Hall, Signe Klejs, Don*Gnu, Lilibeth Cuenca Rasmussen  m.fl.

"Når jeg spiller for mennesker, der aldrig har oplevet klassisk musik, bliver jeg berørt på en anderledes måde. Efter tusindvis i timer i øvelokalet er det vigtigt for mig at komme ud og præsentere den klassiske musik og den eksperimenterende kunst i kontekster, hvor den giver ny mening. Derfor laver jeg projekter med eksperimenterende kunst og musik i sammenhænge, hvor der er en samfundsmæssig relavans, et specifikt tema eller en interessant gruppe mennesker at spille for. Det gør kunsten aktuel og til en vigtig udtryksform for flere, end de relativt få, der selv opsøger den.