T  H  E  A         V  E  S  T  I         P  E  D  E  R  S  E  N
 vælg et billede nedenfor 
   anmeldelser
 
forside        koncerter        cv        audio        aktuelt        galleri        links        kontakt

Årets Danske Talent 2010.  "En musiker som formår at tryllebinde publikum i det univers som formes via hendes både intelligente og kultiverede musiceren." " mestrer både klassisk og moderne musik, men også fyrig spansk flamenco." 
Koncert i Rundetårn anmeldt af Henrik Friis, Jyllands-Posten, Kultur

 
 
 
 

 

                
                        
                             
           
                       
                        
                

Thea er kåret som Årets Danske Talent 2010 af Ålborg Guitarfestival.

Juryen skrev ved hendes debutkoncert i maj 2010: ”Thea Vesti Pedersen er en musiker som formår at tryllebinde publikum i det univers som formes via hendes både intelligente og kultiverede musiceren.” ...”et særdeles højt kunstnerisk niveau såvel teknisk som musikalsk.” ...”scenisk nærvær og præsens”.
 
"… her i landet har en stribe vældig dygtige guitarister drevet udviklingen frem. Thea Vesti Pedersen er et af de seneste skud på den stamme.
(...) mestrer både klassisk og moderne musik, men også fyrig spansk flamenco." 
Koncert i Rundetårn anmeldt af Henrik Friis, Jyllands-Posten, Kultur

"I Lorcas poesi og i Manuel de Fallas musik rammer sanger og guitarist sammen noget af den dybe lidenskab og smerte, som ligger dybt i den spanske kultur. Det er en teaterkoncert, hvor musikken står med det stærkeste udtryk, for Christina Dahl kan synge den, og Thea Vesti Pedersen kan spille den klart og rent, endda med et spansk gemyt og ikke mindst med en fyldig smuk klang."
Forestilling på Svalegangen med Art on Stage anmeldt af John Christiansen, Jyllands-Posten.

"Thea Vesti Pedersen formår i den grad at bjergtage publikum, ikke alene med sit suveræne guitarspil men også med sine ledsagende charmerende formidling gennem fortællinger om de enkelte musikstykker og deres komponister. Med faglig suverænitet både musikalsk og musikhistorisk holdt hun publikum fast under hele koncerten."
Koncert på Vendsyssel Kunstmuseum, Marianne Ilkjær, Museumsinspektør