forside        koncerter        cv        audio        aktuelt        galleri        links        kontakt
 

 M   e   L   L   e   m      m   y   l   d   r   e   t   i   d   e   r

Mellem Myldretider er en tværkunstnerisk teaterkoncert i et crossoverprojekt mellem rytmisk og klassisk musik, dans, performance og ny dramatik. Forestillingen tager afsæt i den Århusianske komponist og tekstforfatter Kristina Holgersens musikalske univers. Gennem en mosaik af skæbnehistorier tegnes et momentant billede af det moderne menneske – Mellem Myldretider.
De medvirkende er Kristina Holgersens trio bestående af komponisten selv, rytmisk guitarist Djana Vallespir og klassisk guitarist Thea Vesti Pedersen samt 2 skuespillere. Dramatikerne Caroline Cecilie Malling og Anne-Grethe Linned har skrevet oplæg til sangene, som skuespillerne arbejder efter.
For iscenesættelse og montage står Barbara Simonsen, som er kunstnerisk leder af Laboratoriet på Entré Scenen i Århus. Co-Producent: EntréScenen.

Idéen er at eksperimentere med stilarter, trænge ud i yderområder gennem en unik musikalsk stil, en sammensmeltning af teater og dans, en teaterkoncert i et grænseland. Aktørerne er alle en del af samme fortælling, men formidler den gennem hver deres kunstform, der bindes sammen af montagen. Forestillingen bliver på den måde en mosaik af nye kunstneriske gendigtninger af sangenes historier og stemninger, kaleidoskopisk, men alligevel enkelt og intimt.


Temaerne er det moderne menneskes næreste relationer eller mangel på samme. Dets hang til selviscenesættelse og evne til at kompensere. Sammenhængen mellem forestillingsverden og skæbne. Den moderne verdens kompleksitet og den helt enkle ensomhed.
Forestillingen havde premiere i marts 2009 på Entréscenen, Århus.