T  H  E  A         V  E  S  T  I         P  E  D  E  R  S  E  N  

 

 

Thea Vesti Pedersen præsenterer en koncert som vil tage publikum med på en rejse gennem tid og sted i  guitarens hjemland. Gennem århundreder er der udsprunget fantastiske værker og virtuose guitarister fra Spanien. Thea Vesti Pedersens koncertprogram lægger vægt på dette repertoire skrevet for eller omskrevet til den klassiske guitar.

forside        koncerter        cv        audio        aktuelt        galleri        links        kontakt

Thea Vesti Pedersen. Klassisk guitar. Booking af koncerter; solo og kammermusik: Duo Fandango med sopran Mette Weinreich Olsen. Duo med baryton Lars Møller. Dihva: Teater og Klassisk guitar med Mia Møller.

 
 
Spansk koncert… En rejse til guitarens hjemland
Koncerten vil indeholde musik af nogle af de største af Spaniens komponister, blandt andre Isaac Albéniz, Fransisco Tarrega, Fernando Sor og Manuel de Falla. Der vil ind imellem blive fortalt lidt om værker og komponister.
Koncerten er god til det brede publikum, da den temperamentsfulde, romantiske og flamencoinspirerede spanske musik taler direkte til folk. Der er valgt varierede værker af kortere tids varighed. Koncerten passer godt til kirkerum og klangfulde sale.
Koncerten har en varighed på ca. 60 min. Pris: 7.000 kr.